Το Γραφείο μας

banner imagebanner image
Κολοβός Απόστολος Κ.
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Άρτα
Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Κολοβός Απόστολος Κ.“, το οποίο εδρεύει στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 24 στην Άρτα, σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
 
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα μας, σας εγγυάται την πλήρη κάλυψη κάθε σας ανάγκης. Λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σας προσφέρουμε πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πιο οικονομικές τιμές. 
 
Με βασικά εργαλεία την διαρκή ενημέρωση σε θέματα ευρύτερου φορολογικού και οικονομικού ενδιαφέροντος και την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και με κύρια χαρακτηριστικά την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία, το γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του προσφέροντας τους ασφάλεια και σιγουριά.
 
 
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη μας και κάθε μας ενέργεια και υπηρεσία, έχει στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του.
 
Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.